Vakantiehuis Italie Bed and Breakfast
Vakantiehuis Italie Bed and Breakfast
NL
Italiano
IT
English
UK
Deutsch
D

Wie zijn de eigenaren van
het vakantiehuis?Thomas

Thomas († 2013)

 

Verhuizing

De Padroni verhuizen uit Nieuwegein

 

Station Pavia

Op het station in Pavia

 

Stef aan het werk

Een klus-padrone

 

Wij, Nico en Stef, zijn de twee "padroni" ofwel de bazen van Villa I Due Padroni, ons vakantiehuis in Italie, èn het thuis van Joia, dat haar best doet om de leegte te vullen die ons lief vuilnisbakkie Thomas in ons heeft achter gelaten. Joia heeft het hier erg naar haar zin. Het is daarmee duidelijk dat ons vakantiehuis hondvriendelijk is!

We zijn in 2008 naar dit mooie plekje in Italië verhuisd om van "la dolce vita" te gaan genieten. Ik Vertrek in de praktijk! Maar we willen ook anderen dit nog onbekende gebied laten ontdekken. Daarom hebben we een hele verdieping van ons prachtige vakantiehuis als appartement / bed and breakfast ingericht.

Hoe het zover kwam

Tijdens een paar maanden verblijf in het historische stadje Pavia, vonden we ons droomhuis op een prachtlokatie in de heuvels van de Oltrepò Pavese. We zegden baan en studie vaarwel en emigreerden definitief. Luister naar het interview dat met ons gehouden is op internet-radio.

Verbouwing vakantiehuis

We hebben het huis aangepast om het nog geschikter te maken als vakantiehuis / B&B. Zo is er voor onze gasten bijvoorbeeld een privé en zeer ruim (40 m2) panoramaterras gerealiseerd, en is er in de tuin een zwembad geplaatst.
We hopen u met dit alles een aangenaam verblijf te bezorgen en u ons enthousiasme voor deze regio van Italië over te brengen.

Hilarische verhalen

Als u geïnteresseerd bent in onze Ik Vertrek avonturen in Italië en in de ontstaansgeschiedenis van de villa, dan kunt u dat nalezen in onze BOEKEN met emigratieverhalen:

Italiaanse Toestanden - Leven en overleven in Italie

DOWNLOAD deel 1 voor SLECHTS 0,91 cent!-

Paperback €15,95 - Ebook €4,95
Zie de presentatiepagina voor leesfragmenten, lezersreacties, bestelinfo.

Bekijk ook de VIDEO

 

De Due Padroni

De padroni voor het vakantiehuis B&B Italie

 

Joia

Joia, een kruising tussen een pointer en een labrador?


Padroni trappelen druiven

Druiven trappelen

Due Padroni op een terras

Uitrusten op een terrasje in Broni, niet ver van de villa

Due Padroni tuinierend

De tuinierpadroni's